Spring naar inhoud

Data

Data

De eerstvolgende basistraining zal eind maart 2021 op maandagavonden van start gaan.

De aanvangstijd is 19.00 uur en de bijeenkomsten duren 2,5 uur.

Deze training wordt gegeven op loopafstand van het station in Hilversum in een kleine groep van maximaal acht deelnemers. Er zal voldoende ruimte tussen de deelnemers zijn waardoor de '1,5 meter afstand' in acht genomen kan worden.

Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats. Na afloop biedt ik een eindgesprek aan om hetgeen je in de training geleerd hebt te evalueren. Dit is allemaal inbegrepen in de training.

Indien u hier belangstelling voor heeft klik dan vrijblijvend op deze link waarna u in het formulier aan kunt geven dat u interesse heeft in de mindfulness training in Hilversum van mei. Er wordt dan een e-mail naar u verstuurd wanneer de data bekend zijn. U kunt dan beslissen of u al dan niet mee wil doen.

- U kunt zich natuurlijk alvast via de mail opgeven als u op de hoogte gehouden wenst te worden van de komende data voor de trainingen dit jaar, als u een offerte wilt opvragen voor een in-company training (zie ook Referenties), of als u een andere vraag heeft omtrent onze mindfulness trainingen. U klikt dan hier waarna u het formulier  opstuurt.