Spring naar inhoud

Data

Data

De eerstvolgende basistraining zal op maandagavond 28 september van start gaan. Hieronder de data van de 9 bijeenkomsten. (Er is momenteel alleen nog ruimte vrij op de wachtlijst. Nog niet alle intakegesprekken zijn gevoerd dus het kan gebeuren dat er alsnog een plek vrij komt.)

28 september
5, 19, 26 oktober
2, 9, 16, 23 en 30 november.

De aanvangstijd is 19.00 uur en de bijeenkomsten duren 2,5 uur.

Deze training wordt gegeven op loopafstand van het station in Hilversum in een kleine groep van ongeveer acht deelnemers. Er zal voldoende ruimte tussen de deelnemers zijn waardoor de '1,5 meter afstand' in acht genomen kan worden.

Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats. Na afloop biedt ik een eindgesprek aan om hetgeen je in de training geleerd hebt te evalueren. Dit is allemaal inbegrepen in de training.

Indien u hier belangstelling voor heeft klik dan vrijblijvend op deze link waarna u in het formulier aan kunt geven dat u interesse heeft in de mindfulness training in Hilversum van mei.


Hieronder de data van de 9 bijeenkomsten van de huidige training (deze is vol):

13, 20, 27 januari
3, 10, 24 februari
2, 9 en 16 maart

De aanvangstijd is 19.00 uur en de bijeenkomsten duren 2,5 uur.


-
U kunt zich natuurlijk alvast via de mail opgeven als u op de hoogte gehouden wenst te worden van de komende data voor de trainingen dit jaar, als u een offerte wilt opvragen voor een in-company training (zie ook Referenties), of als u een andere vraag heeft omtrent onze mindfulness trainingen. U klikt dan hier waarna u het formulier  opstuurt.